Neem actie! Maak een kettingreactie!

De enige enkele manier om honderden #roldadogs te redden.

Dit is Corinna
Hoofdambassadeur van ROLDA

Na het adopteren van Honey uit onze opvangcentra in 2012, heeft Corinna haar tijd verdeeld tussen het zorgen voor Honey en het verspreiden van het woord over ROLDA en het lot van zwerfhonden in Roemenië. Corinna is een belangrijk lid van ons team dat bewustwording van ROLDA en van haar missie over de hele wereld creëert.

Corinna Heeft UW hulp nodig om het Woord te Verspreiden!

Corinna is maar één persoon, maar haar vrijwilligerswerk voor ROLDA heeft duizenden zwerfhonden in Roemenië gered. Ze heeft familie, vrienden, collega’s, studenten, senioren en vreemden over de hele wereld geïnspireerd om betrokken te raken bij de ROLDA-gemeenschap.

Maar Corinna heeft meer collega-ambassadeurs nodig om het woord van ROLDA te verspreiden. Eén ROLDA-ambassadeur kan honderden, zelfs duizenden mensen bereiken – dat betekent dat u Roemeense zwerfhonden duizenden nieuwe supporters om hen te helpen redden kunt bezorgen.

“Onze ambassadeurs komen uit alle lagen van de bevolking, maar we hebben één ding gemeen: we weigeren bij de pakken te blijven zitten en stilzwijgend toe te staan hoe deze dierenmishandeling doorgaat. Verandering is misschien traag, maar verandering komt eraan. We werken eraan om ervoor te zorgen dat het een positieve verandering is, en we willen dat u deel uitmaakt van het proces!

Iedereen heeft verplichtingen en we hebben het allemaal druk om werk en gezinsleven te combineren. We vragen geen 24/7 toewijding. Als u slechts een paar minuten per dag als dierenambassadeur voor ROLDA doorbrengt, krijgt u in korte tijd een gevoel van voldoening en tevredenheid dat ongeëvenaard is. U draagt bij aan het redden van duizenden dakloze dieren die op straat lijden.

Elke persoon maakt een enorm verschil. We popelen om u te verwelkomen in ons team! Gun ons drie minuten van uw tijd, en we zullen u laten zien hoe u een invloedrijke stem kunt zijn voor weerloze dieren.
Samen kunnen we hoop geven!” — Corinna Hoofdambassadeur van ROLDA

Hoe kunt u een ROLDA
Ambassadeur worden?

U kunt zich bij onze mailinglijst aansluiten om een boodschappentas of een masker te ontvangen en zo ROLDA te promoten.

U kunt een FaceBook-inzamelingsactie voor uw verjaardag maken en zo uw vrienden aanmoedigen om #roldadogs te helpen.

U kunt de Lilo gebruiken in uw dagelijkse zoekopdrachten om donaties voor honden uit het ROLDA-asiel te genereren. U hoeft niets extra’s te doen. Uw regelmatige zoekopdrachten met deze zoekmachines zullen donaties opleveren.

Hoe ROLDA Ambassadeurs helpen

3 minuten = meer honden gered

Delen is Geven Om!

U kunt de ROLDA-berichten op uw Facebook-profiel delen. Vergeet aub niet #roldadogs #givehope te gebruiken.

Abonneer u op het ROLDA YouTube-kanaal en deel nieuwe video’s met uw dierenvrienden.

U kunt met uw vrienden onze #ROLDAshop delen om de handigste accessoires voor hun huisdieren te ontdekken.

U kunt onze Freebies delen en zo iedereen op de hoogte te houden over hoe huisdieren een veiliger en gelukkiger leven te bieden.

Wie is een ROLDA-ambassadeur?

Een ROLDA-ambassadeur is elke persoon die naar ten minste één person een e-mail stuurt over het werk van ROLDA, de zwerfhondencrisis in Roemenië en wat die persoon kan doen om te helpen.

U kunt ook sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest of andere gebruiken om een breder publiek te bereiken en zo te helpen Roemeense zwerfhonden te redden.

Waarom Ambassadeurs?

Er zijn meer dan 2,5 miljoen dakloze en achtergelaten honden in Roemenië wiens roep om hulp niet langer kan worden genegeerd. Hun kreten en gejammer weerklinken in koor door een land dat niet in staat is een einde te maken aan hun lijden.

Met de armoede, de corruptie en de “moordwet” is Roemenië een gevaarlijke plek voor zwerfhonden zoals Buffy. Dit is waarom zij u nodig hebben om voor hen op te komen!

Dit is Buffy, een piepklein Roemeens hondje met een ernstig oogletsel dat ondanks alle inspanningen van de dierenarts niet te redden was. De familie van Buffy kon de dierenartsrekening niet betalen en ROLDA kwam tussenbeide om dit te bekostigen, maar uiteindelijk weigerde de familie de arme hond mee naar huis te nemen omdat Buffy maar één oog meer had. Hier klikken om te lezen waar Buffy nu is.

Als u ROLDA-ambassadeur wordt, vergroot u het bewustzijn over de pijn en het lijden van zwerfhonden in Roemenië. U stelt de wereld de verschrikkingen bloot die deze arme honden elke dag ondergaan – de honger, verwaarlozing, mishandeling, marteling, vervolging en onrechtvaardigheid gericht tegen honden die worstelen om te overleven.

(U ontvangt een bevestiging en mededeling in het Engels)

Maken Ambassadeurs een verschil uit?

Ja! Absoluut!

Als u alleen maar 3 minuten besteedt om mensen te bereiken, ook al is het maar één persoon, begin je een kettingreactie van nieuwe ROLDA-supporters die honderden, zelfs duizenden honden kunnen redden.

Wanneer u zich ertoe verbindt het woord over ROLDA en Roemeense zwerfhonden te verspreiden, helpt u dakloze en verlaten honden om te worden:

Bevrijd

In veiligheid gebracht

Medisch behandeld

Gevaccineerd

Gesteriliseerd

Gevoed

Beschut

Geadopteerd

Gerevalideerd

Het kost minder dan 3 minuten om een hond in leed te helpen. Met een gave van slechts 26 euro kunnen we een zwerfhond laten chippen en steriliseren, waardoor honderden ongewenste welpjes niet op straat in Roemenië worden geboren. Maar als mensen niet weten wat een verschil 26 euro kan uitmaken om zwerfhonden te redden, kunnen ze ook niet helpen.

Daarom hebben wij vrijwiligers zoals u nodig om het woord te spreiden!

Neem actie vandaag! Begin onmiddelijk levens te redden!

“Om meer dan 600 honden te huisvesten hebt u een goed idee van organisatie en verantwoordelijkheid nodig, maar vooral ook een gevoel van respect voor levende zielen…”

— Stephan, bezoeker vrijwilliger uit België
Lees de volledige getuigenis van Stephan (maar ook van vele anderen).
U wordt doorgestuurd naar een Engelse webpagina

Andere manieren waarop U kan
vrijwilligerswerk voor ROLDA doen

Virtuele vrijwilligers

(van thuis uit)

Hier inschrijven (Engels inschrijvingsformulier)

Vrijwilligers ter plaatse

(om ons opvangcentrum te bezoeken)

Hier inschrijven (Engels inschrijvingsformulier)

Denk eraan, talloze honden zoals Buffy zijn afhankelijk van de stem van hun Ambassadeur.

Wij mensen zijn moeilijk te behagen. We willen zoveel en zijn nooit tevreden. We waarderen wat we hebben vaak niet omdat we verblind zijn door verlangen en hebzucht. Helaas is het bijna onmogelijk om onszelf gelukkig te maken.

Honden zijn zoveel makkelijker. Het enige wat ze willen is iemand die van hen houdt en voor hen zorgt. Iemand die hen onderdak, voedsel, gezelschap en aandacht kan geven. Honden zijn heel gemakkelijk tevreden te stellen en er is heel weinig nodig om ze gelukkig te maken.

Honden zijn Dankbaar voor Alles wat Wij Hen Geven! Wij zijn Hun Wereld, Hun Alles!

Zonder ons is een hond gewoon een dier. Met ons is een hond familie. Denk eraan: A dog is a man’s best friend. Wij zijn voor elkaar bedoeld en wij maken elkaar gelukkig.

Zolang we er zijn voor onze hond, is hij of zij blij! Als we aanwezige en verantwoordelijke vrienden zijn, kijken ze naar ons op. Ze weten dat we voor ze zorgen, omdat we om hen geven. Daarom kwispelen ze met hun staart en kijken ze ons elke keer als we in de buurt zijn met die blije ogen aan. Ze zeggen: “Dank u wel!”

Zij Hebben Ons Nodig… Wij Hebben Hen Nodig.

Vandaag kunt u een hond een eeuwig geluk geven, een hond gered van een leven vol pijn en lijden.

chasmine1

ROLDA zorgt voor 700 honden in het opvangcentrum. Ze wachten op hun eeuwige vriend… hun eeuwige familie… en hun eeuwige thuis.

Dit zijn honden die we hebben gered, zodat ze de kans krijgen om gelukkig te zijn.

U Kunt Hen DIE KANS Geven. U Kunt Hen Geluk Geven.

Honden zoals Buffy hebben UW stem nodig!

3 minuten van uw tijd zullen zijn leven veranderen

ambassadors enrolment