27 Jun

Opvang voor oudere en gehandicapte katten

Opvang voor oudere en
gehandicapte katten

Nieuwe #roldacats-projecten voor Roemeense katten in nood

ROLDA is van mening dat ouder wordende dieren het verdienen om te genieten van hun oude dag in een vredige omgeving. Al meer dan een decennium hebben onze supporters ons in staat gesteld om een gezonde leefomgeving en optimale gezondheidszorg te bieden aan honderden oudere en gehandicapte honden in ons opvangcentrum, om hen te helpen in respect oud te worden onder gekwalificeerd toezicht.

Maar wat doen we om oudere en
gehandicapte katten te helpen?

In 2019 had ROLDA eindelijk de middelen om fondsen te werven voor een kattenopvangcentrum.

Dit project werd belemmerd door talloze fouten en tegenslagen die ons dwongen om de vooruitgang met jaren te vertragen.

Maar we zijn verheugd om aan te kondigen dat we eindelijk door kunnen gaan met de ontwikkeling!

Er is geen opvang voor oudere of gehandicapte katten in het oosten van Roemenië (een regio die qua grootte het equivalent is van Zwitserland) en geen adequate zorg die deze kwetsbare groep nodig heeft. Deze kwestie van dierenwelzijn willen we al heel lang proberen aan te pakken, dus we zijn enorm dankbaar voor de kans.

Ons kattenreservaat verwelkomt alleen oudere en gehandicapte katten uit Oost-Roemenië die negatief zijn getest op besmettelijke ziekten, waaronder Toxoplasma en HIV. Deze voorwaarde wordt gehandhaafd om de katten in hun kwetsbare omgeving te beschermen. ROLDA blijft echter eigenaren van huisdieren die hulp nodig hebben, helpen.

Wanneer wordt de opvang gebouwd?

We zijn momenteel fondsen aan het werven voor de bouw van de opvang.

Opvang voor oude en gehandicapte katten
– BOUWFASES –

Fase I – Opgraving, Fundering, Inlijsten, Dakbedekking, Deuren, Vensters
Fase II – Interne armaturen en fittingen, ventilatiesysteem, isolatie, loodgieterij, bedrading
Fase III – Buitenomheiningen, Speelplaats, Zandbak

OPMERKING: Zodra het totale bedrag is ontvangen, wordt de constructie binnen 2 maanden voltooid. De bouw kan ook in fasen worden voltooid zodra de kosten voor elke fase zijn vastgelegd.

We hebben je steun nodig!

Ons kattenreservaat zit al heel lang in ons hart en nu kunnen we het eindelijk werkelijkheid maken!
We hebben een prachtige gelegenheid om meer dieren te helpen die compassievolle zorg nodig hebben, en we zijn van plan om die gelegenheid te gebruiken!

Maar we hebben uw steun nodig.
U bent de basis van onze dierenliefde en we doen een beroep op u voor uw oprechte gift om ons te helpen ons kattenreservaat op te bouwen. Duizenden oudere en gehandicapte katten in Roemenië worden door u geholpen.

Doe vandaag nog uw gift!

HELP DE OORZAAK AAN TE DRAGEN

Jarenlang heeft u ons gemachtigd om duizenden #roldadogs te redden, en nu kunt u uw vrijgevigheid uitbreiden om #roldacats te helpen. Er is te veel tijd verstreken, dus laten we geen seconde meer verspillen om te beginnen!
Doe vandaag nog uw gift.

Meer supporters helpen ons ons doel sneller te bereiken, dus help ons ons nieuwe project op sociale media te promoten door de hashtag #roldacats op te nemen.